Healingsklinikken - Nørregade 33 st. - 6700 Esbjerg - Tlf. +45 2128 7888 Træffes bedst kl. 08.00-09.00

Samtaleterapi

Samtaleterapi kan hjælpe dig

 

• Hvis livet gør ondt, og du er havnet i en situation, du har svært ved at håndtere, eller overskue
• Hvis du har svært at gennemskue dine problemer, og ikke kan finde de løsninger, der er rigtig for dig
• Hvis du hænger fast i uhensigtsmæssige tankemønstre og reaktioner
• Hvis du er i en personlig udviklingsproces og har brug for nye redskaber til at komme videre

I forbindelse med alle former for problemer og livskriser, som stress, depression, skilsmisse, lange sygdomsforløb, arbejdsløshed, dødsfald, angst, sorg, selvværds og mindreværdsproblemer. m.m. kan du have glæde og udbytte af at tale med en professionel og uvildig person.

 

Ingen går gennem livet uden at møde situationer, som er svære at håndtere.

Der findes store og små livskriser, som alle er nødvendige at tage alvorlige. Om det er skilsmisse, sygdom, arbejdsløshed, sorg eller andet, så vil det hjælpe dig at sætte ord på, i samtaleprocessen sker en vigtig bearbejdelse af problemet, og du vil få mere overblik til at nå frem til de rigtige løsninger.

Ved at arbejde med problematikkerne, kan du blive bedre til at reagere hensigtsmæssig, tænke klart og finde løsninger, når du er udfordret.

I stedet for at lade problemerne vokse og fylde, kan du søge hjælp, og få redskaber til at komme videre ,så du kan leve dit liv frit og uden at begrænsninger

Find de løsninger, der er rigtige for dig – for at du kan komme videre i dit liv

 

Prøv samtaleterapi hvis du føler dig:

Modløs og magtesløs

Når du føler dig modløs og magtesløs, når du er trist og mangler energi til at klare hverdagen. Det kan hjælp dig at få sat ord på din situation og genfinde energien.
-– lad os sammen finde årsagen til din tilstand, hvad tynger, hæmmer og begrænser dig. Og hvor kan du genfinde livslysten og energien.

Angst

Når du bliver grebet af angst. Det er vigtigt at for dig kunne håndtere din angst, at se på angsten og forstå, hvad der sker, når angsten kommer, så den ikke får lov at overtage og styre dit liv.
— når du fortæller om din angst, kan vi sammen finde ud af hvordan du bedst kan reagere, når angsten kommer. Så du ikke behøver at frygte den.

Deprimeret

Når du plages af depressive tanker, hjælper det at sætte ord på det der tynger, få hjælp til at se problemerne i et nyt perspektiv.
— fortæl om din situation, og vi kan finde nye tanke og handlemønstre, så du kan komme videre på en mere positiv måde med redskaber til at ændre det negative.

Stresset

Der er mange ting, der kan stresse i en travl hverdag. Arbejde, familie, børn, alt for mange forpligtelser og ambitioner, og alt for lidt tid. Stress kan vise sig på mange måder både fysisk og psykisk.
l hvad belaster dig mest ? hvad kan du ændre ?
l lad os sammen finde ud af hvad du kan ændre på og tale om, hvordan du kan lære at være tilstede i det, som ikke kan ændres.

Har svært ved at håndtere følelser

Hvis du har svært ved at håndtere konflikter. Måske er du ligefrem konfliktsky. Konflikter, der ikke bliver løst, kommer til at fylde både følelsesmæssigt og mentalt. Nogle mennesker kan få det fysisk dårligt, når de befinder sig i disse situationer. Få hjælp til at håndtere dette bedre.
— lad os sammen tale om, hvordan du bliver bedre til at være i situationerne. Hvad sker der, når du møder en svær situation, hvordan vil du ønske at reagere.

Lavt selvværd eller mangler selvtillid

Hvis du er plaget af lavt selvværd. Lad samtaleterapien hjælpe dig med at få øje på dit værd og dine styrker, så du tillader sig selv at udfolde dit liv. Det er aldrig for sent at få et fantastisk liv.
— ved at få sat lys på dig og dine inderste kvaliteter, kan vi sammen finde nogle redskaber som kan hjælp dig, så du kan få et nyt og mere nuanceret selvbillede.

Jaloux

Hvis du eller din partner plages af jalousi. Som kan være ødelæggende for et godt og trygt parforhold. Det er vigtigt at erkende jalousien og få værktøjer til at håndtere den, inden den ødelægger både dig og din partner.
lad os sammen finde den hjælp, du har brug for. Så du kan takle din egen eller din partners jalousi, inden den ødelægger jer begge.

Søvnproblemer
Der kan være rigtig mange årsager til søvnproblemer. Derfor er det en god ide at få sat ord på og få redskaber til at ændre mønstret.

Kontakt og tidsbestilling:

Jeg træffes bedst mellem kl. 08.00-09.00, men du er velkommen til at ringe i dagtimerne.
Når jeg har klienter, hører du min telefonsvarer. Indtal dit navn og telefonnummer, så kontakter jeg dig.

Healingsklinikken  -  v/Sussan Herle Jensen
Nørregade 33 st.  -  6700 Esbjerg

Tlf. +45 2128 7888  l  E-mail: sussan(@)healingsklinikken.dk