Healingsklinikken - Nørregade 33 st. - 6700 Esbjerg - Tlf. +45 2128 7888 Træffes bedst kl. 08.00-09.00

Healingsmassage

 

Healingsmassage er en rolig behandling, som består af vekslen mellem en blid healing og nænsom men fast massage. Derved opnår du både fysisk og psykisk afbalancering og forløsning af traumer og blokeringer, som giver dig en følelse af helhed, ro og overblik.

Behandlingen både består af en rolig og dyb massage og healing af energiblokeringer i kroppen. Dette giver dig en oplevelse af stor fysisk velvære og dyb afspænding, og psykisk afbalancering.

Den hjælper dig med at få klarhed på tanker og følelser, hvis du er i en stresset situation, som skilsmisse, arbejdsløshed, lang sygdomstilfælde, ved dødsfald, depression, og er desunden særdeles virksom ved alle former for livskriser.

Healingsmassage kan hjælpe dig:

Hvis du har ondt i ryggen, er øm i lænden eller stiv i nakken

Idet massagen er meget rolig og dyb, hjælper den kroppen til at slappe af, så den kan slippe spændinger og derved frigive affalds og syrestoffer fra muskler og led.

Hvis du føler dig spændt og træt

Har du i længere tid givet mere af dig selv end godt er, er det vigtigt, at du lytter til dig selv og dine behov. Du har lettere ved at blive irritabel, vreden lurer, og hovedpinen trykker. Så er det på tide at dine depoter og batterier bliver ladet op.
Massagen øger din produktion at Oxytoksin som er væsentlig for at give dig energi til at klare livets udfordringer

Hvis du føler dig udbrændt og modløs

Når du føler dig modløs og udbrændt, kan det skyldes, at du føler dig fanget og ikke kan se dig ud af svære og belastende situationer. Du har måske alt for længe ladet stå til, eller kæmpet med belastningerne uden af finde løsninger. Du plages af tristhed, træthed, søvnbesvær. Måske er du havnet i en depression.
Healingsmasage kan hjælpe dig, til få et bedre overblik, så du bedre kan finde de løsninger, der skal til.

Hvis du føler dig presset og stresset

Stress kan vise sig på mange måder. Men oplever du gennem længere tid, at du plages af: Træthed, vrede, søvnproblemer, irritation, hjertebanke, tankemylder, uro i kroppen, er det på tide du stopper op og søger hjælp.
Healingsmassage har en stor virkning for dig, den skaber ro både i tanker, følelser og dæmper uroen i kroppen. Desuden øger massagen ”lykkehormonet” oxytoksin og dæmper stresshormonet kortisol.

Hvis du oplever mindreværd, håbløshed, angst, sorg.

Selvværds og mindreværds problemer, der måske er skabt i den tidlige barndom og har udviklet sig gennem livet, kan påvirke dig i alt for stor grad. Det kan betyde, at du ikke tør udfolde dig, og du kan have tendens til at underkende dine egne muligheder og behov.
Ved at arbejde med dette, kan du skabe store ændringer i dit liv, så din glæde ved dig selv og livet kan udfolde sig. Ved at gøre noget godt og behageligt for dig selv, opbygger du en følelse af dit værd. Det kan være starten på at opbygge din selvværdsfølelse.

Hvis du har problemer i parforholdet

Ingen parforhold er uden problemer, og nogen gange kommer problemerne til at fylde så meget, at de er overskyggende. Når du vælger at arbejde med dig selv og din måde at takle situationerne på, kan du tage ansvar for dit forholds udvikling.

Hvis du er kørt fast uden at kunne se en løsning

Her kan det være godt at komme til at mærke dig selv på et dybere plan. Healingsmassagen kan hjælpe dig med at få større kontakt med dig og dine behov. Den hjælper med at løse blokeringer, så dine tanker bliver klarere og du får nemmere ved at finde de løsninger som er rigtige for dig.

Hvis du blot vil forkæle dig selv med 1½ times afspændende massage, der giver velvære i hele kroppen.

Som livet og samfundet er skruet sammen nu, hvor vi skal yde og præstere, være effektive og rationelle, er der mange gode og gavnlige ting, som berøring og nærvær der bliver glemt. Derfor kan det give et stort løft både fysisk og psykisk.
På det fysiske fjerner massagen ophobede affaldsstoffer, lindre og afspænder musklerne, og efterlader en let og dejlig varme i hele kroppen.
Psykisk har massagen en stor effekt. Du vil opleve, at dine bekymringer føles mindre, du får bedre overblik og ”lykkehormonet” oxytoksin vil få dig til at føle mere glæde og lethed.

Kontakt og tidsbestilling:

Jeg træffes bedst mellem kl. 08.00-09.00, men du er velkommen til at ringe i dagtimerne.
Når jeg har klienter, hører du min telefonsvarer. Indtal dit navn og telefonnummer, så kontakter jeg dig.

Healingsklinikken  -  v/Sussan Herle Jensen
Nørregade 33 st.  -  6700 Esbjerg

Tlf. +45 2128 7888  l  E-mail: sussan(@)healingsklinikken.dk